Начало » За нас

За нас

„ВИОИВ“ ЕООД е продължител на дейността на фирма „Хелпман-София“ ООД, която е основана през 1993 г. Основната дейност на дружеството е търговия с оборудване за изграждане на хладилни инсталации; проектиране по част „хладилна“; оразмеряване и изграждане на хладилни инсталации.

Пазарната стратегия на “ВИОИВ” ЕООД е “качество и лоялност”.

Партньорите - доставчици на “ВИОИВ” ЕООД са световно известни имена в областта на хладилната техника, производители на изделия с най-високо качество. “ВИОИВ” ЕООД дистрибутира на българския пазар изделията, произвеждани от тях. Нашите основни доставчици са: Bitzer, Chеmours International Operations Sarl (предишно Du Pont), Thermofin, Dixell, Parker ( в частта хладилна автоматика Sporlan и Parker; вентили Herl)Henry, Flexelec, CPS, ITE, Zanotti, Van Amerongen, Refflex, WTK, Leitenberger, Saginomiya, EMS, Sopormetal. С всички наши бизнес-партньори сме изградили дългогодишно сътрудничество и сме успели да наложим на нашия пазар произвежданите от тях продукти, които от своя страна са доказали високото си качество.

     “ВИОИВ” ЕООД предлага всички компоненти, необходими за изграждане на всякакъв тип хладилни камери, както и за изграждане на промишлени хладилни инсталации, намиращи приложение при преработката и съхранението на: месо и месни продукти, мляко и млечни продукти, риба, плодове и зеленчуци и др. В България са изградени и успешно работят много инсталации, комплектувани с оборудване, доставено от “ВИОИВ” ЕООД. При изграждането на инсталациите внедряваме всички новости, които са ни известни към съответния момент на изграждане на инсталациите. Всички тези инсталации отговарят на изискванията на Европейските стандарти, с което създават предпоставки, позволяващи на преработващите предприятия, в които са монтирани, да получат необходимите сертификати за износ в страните на ЕС. Наши клиенти са фирми, които ценят високото качество и надеждността на оборудването, както и ниската енергоемкост при експлоатацията му.

     Сътрудниците на „ВИОИВ” ООД са висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на хладилната техника. Всеки от тях е в състояние да предостави на клиентите подробна и задълбочена техническа информация. Нашият девиз е „Високо качество на продуктите и услугите, които предлагаме”.

 

EMS
Besseling
Chemours
Henry Technologies
FLEXELEC
Saginomiya
BITZER
Refflex
WTK
Herl
ITE
STANIKO
Stella
Thermofin
Parker Sporlan
Leitenberger
Dixell
CPS