Начало » Новини » Семинар организиран от "ВИОИВ" ЕООД и DIXELL - Италия

Новини

Семинар организиран от "ВИОИВ" ЕООД и DIXELL - Италия

Семинар организиран от "ВИОИВ" ЕООД и DIXELL - Италия

На 14.03.2019 г. и на 15.03.2019 г. „ВИОИВ“ ЕООД и Dixell-Италия проведоха семинари на тема „Мониторинговите системи, създадени от Dixell“.

Първият семинар беше посветен на: „Характеристиките, възможностите и  настройките при въвеждане на системите в експлоатация“ и беше ориентиран  към специалистите, които сега започват да внедряват тези системи. Вторият семинар беше посветен на  „Нови възможности на Мониторингови системи XWEB EVO, създадени от Dixell в сравнение с XWEB CLASIC“. За участие в него бяха поканени специалисти, които вече имат опит във внедряването на мониторингови системи.

Фирма Dixell и „ВИОИВ“ имат партньорство от 23 години. През цялото това време цел на всички нас е била не само да продаваме оборудване и материали, но да информираме и да споделяме със своите колеги и уважавани клиенти новостите в областта, в която работим.   

Известно е, че  Dixell е водеща фирма в създаването и производството на електронни регулатори, предназначени за хладилната и климатична техника. Предлаганите продукти винаги са иновативни, с високо качество и много лесни за настройка и експлоатация. Всички тези качества са предпоставката, която наложи марката Dixell като номер 1 на българския пазар. Използваме случая да благодарим на своите клиенти, че ни вярват и подкрепят, за да можем да запазим тази пазарна позиция.

Изискванията към предприятията в хранително-вкусовата промишленост включват и наличие на надеждни системи за обективно и прецизно измерване, записване и съхраняване на стойностите на параметрите в отделните помещения (хладилни камери и манипулационни помещения). Подобни изисквания има и в много други области (например фармацията). Предлаганите от Dixell системи за мониторинг покриват всички изисквания, като успоредно с това предлагат различни форми на сигнализиране (аларми) при отклонение на следените параметри от зададените стойности. Тези системи са изключително „приятелски“ по отношение на настройка, въвеждане в експлоатация и поддръжка. Те предлагат възможности за дистанционно следене и промяна на параметрите при необходимост. Не на последно място те са най-добрите по отношение на показателя „цена/качество“ в сравнение с всички други системи, предлагани на нашия пазар.

Dixell
WTK
Herl
Chemours
Besseling
BITZER
Henry Technologies
Saginomiya
ITE
Refflex
STANIKO
Leitenberger
EMS
Stella
Thermofin
CPS
FLEXELEC
Parker Sporlan